Reacties van lezers

Op deze pagina lees je reacties over hoe mensen Blad voor je Mond hebben ervaren.

Blad voor je Mond” ziet er prachtig uit! Bijzondere mooie foto’s en inspirerende interviews. Het blad maakt nieuwsgierig naar het volgende onderwerp en nodigt uit tot meer info en diepgang. Ik kijk uit naar de volgende editie.
Maar nu eerst genoeg stof tot praten, nadenken en delen. Ik heb er zin in!”
~ Margriet

“Een aanrader! Trots op mijn nicht en Ellen die dit blad met meer dan 100 pagina’s vanuit hun passie en creativiteit tot stand hebben gebracht. Zonder reclame, vol met gespreksstof. Dat vraagt lef! Bestel en geniet!”
~ Anoniem

‘t Is prachtig! ❤ Heel mooi om te lezen, te delen en vooral de verbinding met de ander te maken. Goed gedaan, Ellen Klasens en Kirsten Slettenaar!”
~ Anoniem

“Zeker grote bewondering, Ellen Klasens en Kirsten Slettenaar! Het is niet alleen een interessant maar ook een heel mooi blad geworden!!”
~ Anoniem

‘Het prikkelt meteen om te gaan lezen. Ik zie steeds dingen die ik wil gaan lezen’ ~ Anoniem

“Goed blad, had ik graag een aantal jaar geleden gehad. Perfect! Om als coach te gebruiken of nieuwe medewerkers beter te leren kennen.” ~ Annemarie

Onze ‘ontvangers’ vonden het helemaal leuk, ook mijn oma (93 jaar) was er blij mee. Ze had er nog geen gesprek over gevoerd, zei ze, maar had intens genoten van de mooie vormgeving en inspiratie” ~ Anoniem

“Het is een denk- en praatpapier. Het tijdschrift zoekt het inhoudelijke gesprek dat voorbij gaat aan koetjes en kalfjes waar we vaak in gesprekken in blijven hangen en waar we wel vaak behoefte aan hebben!” ~ prof. dr. Mariëtte van der Hoven (medische ethiek).